Blogger Backgrounds

theLOVESTORYofUS

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 17 July 2011

MERAHITAMPUTIH

 tadi mase jalan-jalan DATING dekat satu tempat ni.. tengah ade exhibition pasal WEDDING... ANA tertarik plak tengok... so, ANA tariklah tangan en.Q pegi tengok... huhuhu... semua orang ade angan-angan kan??? tibe2 kan en.Q saya bersuare... 


" yang nanti kan kalau kite kawin, saya nak pelamin kaler MERAH,PUTIH,HITAM...pelik tak??? " 


ANA pun jawab ...

" hurm,menarik... pastu kite pakai baju kaler PUTIH k??? " 



hahaha~ biase lah bile tengah berCINTA berangan macam-macam.. kawen nye plak entah bile.. ANA pun TAK HABIS BELAJAR lagi... 
balik rumah, Ana pun terus survey kat mr.GOOGLE nak cari imej ''PELAMIN" yang menarik.. hahahaha~







kalau boleh nak yang SIMPLE dan tak SERABUT... nak yang SWEET & ELEGAN je.. hehehe~
pasal TEMA ke ape ke BELUM terfikir lagi... 
ini pun KEBETULAN je TERcerita tadi... 
hahahaha~ =)

semogajodohituadauntukita...
QADUMICINTAFARHANAHSELAMANYA....


7 comments:

.izzati liyana. said...

cantik2 wo pelamin. i love red, white and black. tp tu theme bedroom now ni la. kawen taktau lagi. jauh sgt nk pk lagi. nanti taste berubah mengikut peredaran zaman. ceihh. haha.

Farah Amir said...

i do love red,black & white..
hahaha.. tak salah nak berangan... yup,betul taste berubah ikut peredaran zaman

Atiqah Wadiah said...

chantek nyer pelamin2 tuh..smoga jodoh korg b'kekalan..aminn

CikFF said...

cantekkk sume...! :)

Farah Amir said...

atiqah : thanx... amin~
cikFF : cantik kan??? rase tak sabar nak kawen...

Ameh Wahab said...

x pelik la...mase memule plan nk kawin dulu pun akak bgtau pd mak akak nk wat pink+itam, mak akak kate akak giler~! pastu dia plak yg support sbb dia tgok combination mase wat baju cun giler..hehehehe...

Farah Amir said...

tak pelik kan??? cume orang jarang buat sebab tak berani kan?? insya'Allah ada jodoh kami nanti buat lah theme color ni ...