Blogger Backgrounds

theLOVESTORYofUS

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 July 2011

JBL 7786

dear, bloggers sekalian alam... 
kali ni Ana nak story mory pasal BUAHATI kesayangan Ana... 
name die BABY JUMBO... <JBL 7786>
Ana TAK MENDUAKAN en.Q tau!!!
hahahaha~
BABY JUMBO kene masok "WAD" hari ni...
kesian di sakit... 


ni "WAD" untuk BABY JUMBO

ni "MUMMY" BABY JUMBO

ni lah BABY JUMBO... 


mummy BOSAN la jah... 


BJ ni da lame sakit cume cuti sem ni lah baru Ana sempat bawak die g jumpe "DOKTOR" sebelum ni takde mase.. 
Alhamdulillah.. BJ pun da sehat... =) seronok !!! lepas ni BJ boleh bawak MUMMY die MAKAN ANGIN jauh-jauh... 




p/s sebagai DRIVER kite mesti lah prihatin terhadap kereta kite.. walaupun kite perempuan tak semestinye kite tak perlu amik tahu.. 

3 comments:

mszt said...

mr.Q tak ingat pon kat saya !!!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana belom lagi merase bawak kete ,. sebab belom ad lesen ,. kehkeh

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/is-that-true.html

Farah Amir said...

mszt : kenape mr.Q tak ingat kat awak???

zana : la.. takpe nanti amik la lesen ye..