Blogger Backgrounds

theLOVESTORYofUS

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 July 2011

BEL 312

( " you have discovered your hidden talent " , Pn.Nora, 2011. )


seronoknye dapat berlakon, ni kali kedua dapat menunjukkan bakat terpendam yang ade dalam diri ni. 
mesti anda terpinga-pinga kan??? 
dalam semester 4 ni Ana kene buat satu ROLE PLAY (drama pendek) dalam subjek BEL 312 ( English for Occupational Purposes ) untuk assessment 2 memandangkan subjek ni tiada paper untuk FINAL nanti.. 
jadi Ana & groupmate telah merangka satu drama pendek bertajuk " RUDE & DISSATISFACTORY" 
dalam drama ni Ana memegang watak sebagai <PN.BIB> iaitu seorang Ketua Unit Pengurusan Hostel.



< PN. BIB >

< LECTURER PN. NORA > 


pelakon terdiri daripada : 
 -> Aiman : Sally 
 -> Umi : Molly
 -> Kenet : Miss PB (perasan bagus)
 -> Shud : Miss BFB (busy FB)
 -> Kal : Pn.Mariah, Abu, driver bus



group of the BEST PERFORMANCE ;)
from left : umi,kenet,aiman,pn.nora,me,kal,shud



KRONOLOGI CERITA : 
=) 2 orang pelajar nak daftar masuk Hostel
=) dilayan dengan tidak berkualiti oleh 2 orang staff yang sangat kurang ajar & tidak profesional
=) pelajar tersebut tidak puas hati
=) mengadu pada pihak atasan
=) pihak atasan mengambil tindakan
=) staff dihantar menghadiri kursus
=) perubahan berlaku
=) masalah dapat diselesaikan (^___*)  




the classmate AM 110 4D 



the BEST part is group Ana dapat PERSEMBAHAN TERBAIK... 
Ana pulak dapat PELAKON TERBAIK diantara semua.. (bangga) 
seronok kalau dapat ambil teater dulu kan... hurm... takpe next time.. (^__*) 

7 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana xminat ber lakon ,. tapi kalau jadi model 2 minat la ,. walaupun badan xsekecik mane ,. muke xse lawa mane =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

Farah Amir said...

zana : ana minat benda2 nerkaitan dengan seni tapi family tak menyokong plak.. suke jadi model ye?? model ape je??

Nurasyiqin said...

cikin datang terjah sini..pandai berlakon eh??hik3..btw im folo u..

Farah Amir said...

thanx cikin... pandai tu takde lah sangat cume bakat tu adelah bak kate lecturer Ana... ;)

cik najihah said...

jemputlah join segmen :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/segmen-percubaan-jom-join.html

cx's said...

blh jadi pelakon terbaik one day kan :) good job dear :) btw,jom join my segmen for UiTM's student here.
segmen cx's :geng UiTM by campus

Farah Amir said...

one day.. insya'allah.. the time will come ;)