Blogger Backgrounds

theLOVESTORYofUS

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 March 2011

JOGET PAHANG



ehem..ehem.. SERONOK kan dapat buat ape yang kite MINAT dan SUKE???
itulah, tak semua benda yang kite suka kite akan dapat buat, tapi bile ade PELUANG jangan lah sia-sia kan...
rasenye da lame tak MENARI di depan khalayak ramai macam zaman sekolah dulu, iyelah bile masuk U ni rase RENDAH DIRI dengan KEBOLEHAN diri sendiri... di tambah lagi bile mendapat TENTANGAN daripada FAMILY mengenai benda yang kite MINAT & SUKA...
tapi bile PELUANG depan mate JANGAN lah lepaskan sama sekali!!! sebab PELUANG bukan selalu datang.
itulah bile ANUGERAH telah diberikan (kerek sikit) gunakan lah dengan baik dan betul serta jangan lah mensia-siakan nye...




hah,cerite bermula apabila saat akhir persembahan yang sepatutnye dipersembahkan telah mendapat tentangan daripada pihak *@$^%#@!^*... oleh itu, aku sebagai MT KEBUDAYAAN FAKULTI terpaksa memikirkan sesuatu untuk persembahan malam esok dimana persembahan yang sepatutnye di'cancel'kan pada malam sehari sebelum upacara berlangsung...
dengan ke'KREATIF'an yang aku ada,BAKAT yang dianugerahkan, dengan MASA yang TERHAD... aku pun mencuba meng'KORBAN'kan diri untuk membuat persembahan pada malam tersebut..
dengan bantuan 3 orang sahabat : SHUHADA, ADILAH, YASMIN.... kami berempat cuba mereka sebuah tarian dalam masa kurang 5jam...
 alhamdulillah,semua berjalan dengan LANCAR dan penonton pun TAK PERCAYA bahawa persembahan tersebut telah direka dalam jangka masa yang SINGKAT....




video
video yang dirakam oleh penonton... sorry tak clear sangat... 

No comments: